top of page
Laswerken.jpg

LAS-
& CONSTRUCTIEWERKEN

Zowel kleine als grote series!

duretec white.png

Lassen / constructie:


Eigen productiehallen van een paar honderd m2 huisvesten de modernste lasapparatuur en bieden de mogelijkheid om alle MIG, MAG en TIG technieken toe te passen.

 

Voor grote series beschikken wij over een lasrobot .

 

 

Afgescheiden ruimten voor het lassen van aluminium , staal en roestvrij staal  aangevuld met de krachtigste bovenloop kranen garanderen een prima uitvoering van zelfs de meest complexe opdrachten

Robotlassen.jpg
Platform.jpg
Bordessen RVS.jpg

BORDESSEN

& PLATFORMEN


Duretec bv is dé specialist voor de fabricatie van bordessen en platformen in staal & roestvrij staal en aluminium in grote of kleine formaten.

De constructie van bordessen en platformen zijn bij Duretec 100% maatwerk en worden vooraf zorgvuldig 3D uitgetekend volgens de wens en vereiste van de klant . 

- duretec - rvs afvoergoten.jpg

Nog één van onze specialiteiten zijn RVS roostergoten - RVS afvoergoten  en -putten  uit roestvast staal deze kunnen op alle lengtes en breedtes  geleverd worden.

Onze rvs putten en goten zijn zeer soliede uitgevoerd om zware belastingen aan te kunnen. De rvs putten en goten worden meestal gebruikt in de voedingsindustrie, maar uiteraard zijn ook andere toepassingen mogelijk

Vloerputten.jpg
Duretec platformen.jpeg
duretec white.png

We zorgen voor een ontwerp en creëren voor u een duurzame oplossing die u veel bespaart.

Ons team heeft decennia aan gecumuleerde know how en ontwikkelt constructies  die beantwoorden aan de wensen van de klant. Tijdens de conceptualisatie fase denken we met u mee en gidsen we u naar bordessen en platforms die perfect coheren met uw productiefaciliteit en voldoen aan al uw kwaliteits- en veiligheidsvereisten.

Scherpe prijzen met snelle levering en, indien gewenst, vlekkeloze montage maken van Duretec dé partner voor al uw las- en contructiewerken. 

Schaarlift.webp

Duretec  is dé toonaangevende leverancier van foodequipment & industriële RVS producten.

Onze core business is het design en de productie van vrijwel alle soorten van gepersonaliseerde projecten in RVS. Creativiteit, inventiviteit, kwaliteit en expertise geven een extra dimensie aan onze projecten. Maar ook standaard producten zoals: normwagens, rookkarren, hygiensche sluizen en zoveel meer!

• Meest uitgebreide assortiment standaard producten voor uw productie!
• 100% in-house uitvoeringen en uitstekend uitgerust om aan zowel uw als onze strengste kwaliteitseisen te voldoen.

Staal constructiewerk.jpg
duretec white.png

Een beeld zegt meer dan duizend woorden...

Anchor 1

Stel uw vraag of zend ons meer informatie voor een vrijblijvende gratis offerte op maat

Dank voor uw aanvraag. Duretec neemt asap contact met u op.

bottom of page